THE LEGEND OF THE BLUE SEA vs. GOBLIN

Bismillahirrahmanirrahim...As salam...


Its Fridayyyyyyy!
Seronok kalau tibanya hari Jumaat ni, sebab esok lusa cuti haha.
Dapat la berehat and take a deep breath sekejap setelah lima hari bekerja kan. phewww...macam penat sangat je dua minggu pertama persekolahan ni :P
Penat mental not physical..tapi ada tau yang penat fizikal, ada rakan guru jadi mangsa tantrum anak-anak yang tak pernah bersekolah, sampai kena pukul dengan budak =.=
Alhamdulillah la, murid-murid emy tahun ni tak ke sampai ke tahap tu, cuma letih nk mikior perangai sorang-sorang.. Tadi dapat tahu sorang budak jenis suka menapau barang-barang dalam kelas, bawa balik rumah jadikan mainan die..ishhh pening cikgu..sorang cenggitu sorang cenggini..#cabaranguru 


Untuk itu..cuti hujung minggu jadi sangat bermakna walaupun kena sentuh kerja jugak sikit. but pleaseeee not today la kan..maybe esok la tengok.  Malam ni emy nak dating dengan pakwe-pakwe kesayangan jap..aisehhhhhh #babybagiflyingkick :P


Siapa follow drama korea hot sekarang ni? eh..bukan pakcik hot seroja tu, ni korea mali la awaksss..hehe THE LEGEND OF THE BLUE SEA dan juga GOBLIN.  Makciks hot is melting uolls dengan kesemua hero tu..hehe. Lee Min Ho, Goo Yoo dan Lee Dong Wok..nampak nau penangan baby girl, nak tengok yang handsome je eh, mentang2 papa jauh..ihikss mengada lebih lak.


Dua-dua cerita ada kekuatan jalan cerita dan pelakon tersendiri. Buat masa ni emy tak miss lagi dengan episod The Legend of The Blue Sea, cuma cite Goblin masih di episod awal lagi..

awaks sangat handsome lah!
Jun Ji Hyun ni khabar nya baru lepas beranak..adehh, tetap mantain cun melecun, 
ekspresi wajahnya tuuu~



Okey..nak sambung tengok Goblin jap ;)

No comments: