Bawal Playnomore - RM40 3 helai

Bismillahirrahmanirrahim...As salam...

Terikut dengan trend sekarang, macam-macam style tudung memuncak naik. Dari bawal hingga lah ke shawl. Ikut keselesaan dan membawa personaliti masing-masing kan. Iols pun dah terikut pakai shawl sejak zaman belajar lagi, zaman belit2 simple je dulu. 

Tapiiiiiii..iols tetap simpan tudung bawal lagi dalam almari tu. Biasa iols ni akan pakai tudung bawal untuk nampak kiut sikit..haha..alasan tak agak-agak. Its true, kalau iols pakai tudung bawal, terus rasa TER-muda 10tahun..macam budak sekolah gituu. Dan iols akan pakai tudung bawal masa aktiviti sukan. Senang nak buat aktiviti kan.


Tudung bawal yang iols ada tu yang biasa-biasa je. Tapi, bila tertengok pada satu tudung bawal ni, terus jatuh hati.  Warna-warna cantik. Flowy je tengok si pemakai. Plus, ada corak playnomore lagi! tak dapat beli tas tangan playnomore, dapat pakai di kepala pun tak pela. Ada sesuatu macam aura funky terasa gituhhh.


masa jalan-jalan di Sipitang.

 buat diri rasa nak selfie je.
sebab materialnya yang senang dibentuk dan diuruskan.



corak di kepala.


merasai hembusan angin
apabila selesa, yakin dan gumbiraaaa


pilihan warna yang ada.


Memahami sikap pembeli sekarang, kalau nak shopping mesti tanya mak adik kakak dulu, takpun kawan di tempat kerja "eh..senah, tengok tudung ni lawo..mai la kita pakat beli..pilih-pilih" tak gitu kannn. nahhh SINI ada bagi promosi RM40 untuk 3 helai dan FREE POSTAGE. Jimat banyakkk okey.  Takyah susah-susah, pi whatsapp je nombor yang tertera tu, jangan risau anda akan dilayan dengan baik hokeyh..mihmihhh~~

No comments: