Not in a good mood :(

Bismillahirrahmanirrahim...As salam...


Kadang-kadang bila kita bercakap 
Kita dah tak peduli perasaan orang lain
Yang kita tahu,hanya pasal diri kita sahaja


Kita bahagia, itulah yang kita luahkan
Tanpa sedar orang yang mendengar sedang dalam kesedihan


Macam itula juga bila kita berada di tempat yang mendengar.


Bulan April
musim eg tukar
sangat berharap dapat pindah
Dan hidup sebagai suami isteri macam
pasangan lain dengan encik suami
#PRAYFOREGTUKAR
#PRAYFORRIZMYRALOVE

I is.......

Bismillahirrahmanirrahim...As salam...

Ffuuuuuuhh!
lama nau tak jenguk blog..muachhh sket.
teringat kat blog, tapi disebabkan kekangan masa..memendam rindu saja la >_<
pasal Bali pun tak ber update lagi..hutang eh mr.blog. nanti i langsai okeyh.
bukan apa..sesaja nak mengabadi kenangan.


Okey..now emy tengah busy dengan sekolah.
menjelang bulan April, emy dah siapkan laporan KPI Linus Prasekolah..yang agak tak berapa memuaskan =_=
Projek terdekat pula adalah gotong-royong Prasekolah.
I is so eksaited hokeyyy
harap dapat kerjasama yang baik dari ibubapa..amin amin aminn!


Perkembangan peribadi..emmmm
tengah tak sihat..kohhkohhhkohh
and baru siap isi eg-tukar
I is nervous plus tawakal hanya pada Yang Maha Pemberi Rezeki.
Laa ila ha illa anta subhanaka inni kuntu minaz dholimin ;)



i is happy!!!
dapat gak update belog harini.
nah gambar cintan cintun seket!