Ready To Go! trip to Bali.

Bismillahirrahmanirrahim...As salam...

Hari ni dah 12 Mac! hari yang ditunggu for our first trip by flight together gituu.  
Sebenaranya emy dah update segala persiapan untuk trip ni ikut check box yang dah disediakan awal-awal.  Tapi kekangan masa dan mood membataskan segalanya :P
banyak hal jadi, satu persatu cabaran dalam kerjaya mula dihadapi. Sabar la blog, kena berkongsi kasih sket :p  


btw! Alhamdulillah semua dah siap! kecuali data roaming ni..tak ghetiiiii. harap jumpa sepupu kat KLIA nanti die tahu la. kalau tak pun tak pe..bercuti tanpa gangguan! iye dakkk..


Bangun pukul 4 pagi nak kemaskan sikit barang lagi..now kena mandi bersiap untuk ke airport Brunei.  Kena gerak awal nanti jalan jam. Singgah KLIA dulu jumpa maksedara then pukul6.30 petang flight ke Ngurah Rai..


Doakan kami selamat pergi dan balik. In sha Allah. As salam.