Pregnancy Ended.

As salam w.b.t
Encik suami dah pergi kerja. Tadi die whatsapp tanya tarikh amy keguguran. Mungkin untuk rekod dia. Ermmmm..nak lebih confirm Amy pn chek la calendar.   Yup. 23 Disember 2015.  Sayu hati. 23 November baru je kitorg sambut anniversary yang ketiga with someone special in my tummy. 23 Disember kami dah kehilangan dia. Pregnancy ended on 23 Disember 2015, 11weeks
Ya Allah.. Rindu nk rasa pening..mual..muntah..sebab sy tahu someone is growing in my tummy dan itu buatkan sy rasa happy sangat.  Selama 11minggu, naluri sy kuat katakan it's a girl. Sebab sy suka makan benda manis-manis..suke benda yang cute cute..nak tengok cerita action pun takut, dulu oke jer..entahla tak rujuk fakta mana-mana pun just perasaan.
Harini hari keenam berpantang.  Tak la pantang sangat pun,jaga makan..malam je bertungku.. Sapu minyak panas..berurut pun belom lagi,sebab tukang urut yang biasa tu pergi berjalan rumah anaknya.  Ada rasa sakit-sakit dalam perut pada waktu tertentu saja la bukan berterusan..sebab tu nak sangat berurut.
#2anaksyurgamenunggumamadanpapa #rizmyralove

5 comments:

Salina@IbuAqil said...

In shaa Allah!!
Allah simpan kan diorg utk sambut amy dan suami di sana nanti..
Take care amy..

Syazwani Mazlan said...

Sabar ye.. inshaAllah ada rezeki besar nanti :)

emieysandra said...

In sha Allah.. Tq kak :-)

emieysandra said...

Harapnya macam tu..semoga digantikan dgn yg lebih baik. Tq syazwani :-)

cik hani said...

Semoga Emiey dan suami dapat pengganti untuk kehilangan kali ni..
Kuatkan semangat.