Yeayyy! dah sekolah

Bismillahirrahmanirrahim...As salam...

Percaya tak, emy excited betol nak g sekolah. haha..sebabnya kebosanan ya amatttttt~

Harini dah buka sekolah, tapi murid prasekolah masih cuti sebab cikgu dan ppm sibuk mengemas.  Kami berdua sibuk la kemas-kemas kelas sebab fikir esok suruh anak-anak prasekolah datang..laa..laa...sekali GB bagitau esok anak-anak tak payah datang lagi..yehhuuuuu ni bagi peluang untuk cikgu siapkan kerja terbengkalai seperti siapkan jadual kelas dan bertugas dalam kelas tu...yeayy..seronoknya pergi sekolah! haha...


Tadi, ubahsuai kelas dari yang asal.  Excited lak tengok kedudukan baru ni.  Yela, dulu pun best jugak, tapi sekali dua tiga kala kena la ubah sikit bagi pandangan mata ni berjimba kegembiraan. dah la kelas prasekolah ni pesen yang colourfulnye tu..haa..leh bayangkan kelas prasekolah camne, jadi barulah jiwa dan perasaan cikgu pun ceria seperti pelangi yang colourful tuuu.   


Ok la, nak rehat jap sebelum Asar ni.  sambil kepala otak dok pikir-pikir hadiah yang sesuai yang nak diberi pada anak kawan yang bakal menyambut ulangtahun pertama, Its Ryaner's Turn 1! .  hmmmmm..ada suggestion tak? bajet dalam harga rm100-120. Limbang tak banyak pilihan, jadi emy dok survey online je la ni. Kalau sesiapa pernah beli toys online gitau yerr..plisss..plissss 

No comments: