Wedding Kak Aviana

As salam w.b.t.

Harini emy dijemput untuk ke wedding salah seorang kenalan di kampung. Kenal masa majlis di sekolah la.  Sebenarnya majlis ni dah berlangsung seminggu. ya. Seminggu! Macam-macam jugak adat deols kat sini.

Since emy dah stay di kuarters yang memang berada dalam kawasan that village,orang kampung dok suruh la pegi. Hehe.. tapi dek kerana cikgu ni shy shy cat maka hari besar iaitu harini sajalah emy sampai ke sana.hehe.  Ekceli bukan apa, yang seminggu tu banyak time malam..berbedak,pertandingan karaoke jadi memang emy pikir dua tiga pat kali jugak kalau nak kluar malam. 

Takpe..janji sampai harini pastu dapat jumpa pengantin. Moga kak Aviana bahagia di samping suami dan cepat2 dapat baby yang soleh dan solehah. Amiiin..

No comments: