Sonata Musim Salju

Bismillahirrahmanirrahim...As salam...

Cuti hujung just duduk rumah.  Tenangkan diri yang masih dalam kesedihan sebenarnya. Waktu ni sangat mengharapkan encik suami ada di sisi.  Alhamdulillah, emy antara isteri yang bernasib baik sebab hari-hari dapat contact encik suami melalui whatsapp..skype dan call bila encik suami tak sibuk. 


Rasa rindu sangat.  Mungkin sebab kesedihan yang melampau.  Takpe takpe ingat balik bahawa tak lama encik suami dah nak balik. counting  the days..yeayyyy!


Pagi tadi dikejutkan dengan msg audio dalam whatsapp dari encik Suami. Seronok sangat sebab encik suami pandai bagi ayat yang menggembirakan hati puan isteri ni. Fefeeling romantik sangat macam sonata musim salju gitu.  Tapi pliss jangan camtu dengan orang lain pulakk =="


Haa..sekarang memang musim salji kat tempat encik suami.  Suka betul dia dok share gambar die kat sana.  Wahhh wahh..seronok sakan yeee.  Teringin nak main salji gakk!


hari memula turun salji. 


encik suami dan kawan-kawan pi main salji
bawak balik sini skett :P



gula-gula hati kesayangan hamba *muaahhhcikedd*

No comments: