Pusat Pemindahan Banjir

As salam wb.t

Alhamdulillah...dah tiga malam emy menumpang di rumah kawan berdekatan dengan kuarters sekolah.  Hehe...kiranya ini lah pusat pemindahan banjir.wee~


Sebenarnya pusat pemindahan banjir di kawasan ni sangat jauh dan emy yakin semua orang tahu bahawa semua orang tak nakkkkk duduk pusat pemindahan kan.  Baru emy rasa apa perasaannya menjadi mangsa banjir.  Risau tinggalkan rumah dan juga tak selesa kan duduk di tempat lain.  kalau di pusat pemindahan tu nak guna tandas dan makan susah kannn. Setiap orang pun ada pe'el masing-masing jugak kann.


Duduk di rumah kawan yang berkeluarga ni ok la sikit. Rumahnya besar,emy dan dua kawan diberi satu bilik.  Anak-anaknya bekas murid di SK Meritam tempat emy mengajar tu.  Tambah best lak bila ada budak-budak dan baby. Haa..baby korea yang ada emy post di instagram tu anak kak Nor,umah yang emy tumpang ni.  Serius comel dan sangat ayu lembut baby tu..thats why la emy selalu panggil baby korea ;)


Bila duduk ramai-ramai ni maka terbatas sikit la nk wat rutin personal seperti mengupdate blog niii..huwaaaa sebabnya emy tak suka orang lain tengok emy menulis di blog plus semua rakan sekerja tak tahu emy ni blogger punyai duniakuemieysandra ni. Baik jangan tahu yerpp >>maluuuu<<"


Nahhh...tengok kerenah emy menggomol si baby Ilma KHalisa ni yang sangat shomelll dan selalu mintak dukung, peluk dan kiss ni. Anja angattttt :p

love the smells of baby ♥

1 comment:

Zura Tahir said...

Bulat mata dia....akk masa keje dulu pun mber opis xth akk ade blog...tp lepas resign br sume th akk ade blog...hehe...siap suh ajar lg nk buat blog...