Meja Cikgu.

Bismillahirrahmanirrahim...As salam...


Harini Emy mengrajinkan diri untuk ke sekolah.hikhik macam la sekolah jauh sangat. dua minit dah sampai. Kena datang juga ke prasekolah, siapkan bahan-bahan untuk esok. Esok? eh macam ekcited pulak nak jumpa anak-anak baru ni. Macam mana rupa fe'el masing-masing.  In shaAllah semua akan baik-baik.  



Kat sekolah, yang penting meja cikgu la. Mesti kemas dan tersusun supaya kerja pun nanti tersusun kan.  Macam emy di kelas pra ni, kena la susun dan siapkan meja awal-awal supaya nanti pape laporan yang PPD mintak senang nak bagi kan.  Takkan nak cari kat meja PPM lak.  Tapi emy jenis yang clumsy gak.  Nanti ada la tu pergi menyibuk selongkar kat meja PPM untuk cari gunting gam ke stapler sebab kat meja dia ada semuaaa =_=


Jadi dengan semangat jaya wawasan unggul beberapa hari lepas emy shopping la sikit barang. Beli stapler yang kecik senang letak dalam pencil case. Beli alas meja,pad mouse dan juga keyboard sticker ;)


Beli di supersave, 1 meter tu ngam ngam dengan saiz meja tu. RM12.99. 


Lepastu susun beberapa barang sikit.  Dokumen tahun lepas, simpan letak dokumen baru pulak. Tersusun senang sikit nak uruskan nanti.  Tu pad mouse, pink gegirl.


Yang ni wajib ada atas meja. Penat buat kerja leh tatap wajah kekasih kann
a picture of me and husband.  
Remembering the sweet vocation at Brunei.  


my lappy Asus Transformer T100
baru je lekatkan keyboard sticker tu. omey takk?? =_=
takde gambar zoom dekat, kang uols terkejut dek kekiutan itewww :P
RM.2.50 je. murah sebab tu beli, like i was said to my friend kalau tahan dua minggu pun dah bersyukur nakk.  Tapi dok guna buat menaip ni, best je..hitung-hitung macam tahan lama jaa nii.


No comments: