Cikgu..where are you??

Bismillahirrahmanirrahim...As salam...

hahaha..sungguh mencuit hati pula kakak kepada Ilma Khalisa yang bernama Umairah ni. kejap kejap mesti tanya..'cikgu..where are you' bila emy hilang dari pandangannya dah anak teacher,dari 4 tahun lagi dah diajar english education.  Its so comel sebab Umairah ni seorang yang aktif, menjerit sana sini tapi bila nak apa-apa mula la dia lembutkan suara tetibe.  'Cikgu, where are you'.. "cikgu, saya nak main game..plissss"


Ilma ni pun bila main-main ngan dia, emy mula kira one..two..three...dia mesti angkat tangan kanan pastu gerak-gerakkan tangan macam tengah mengira.  Waaa...deols so cute. Pasni emy pn nak start ajar anak dari kecik.  Masa kecil la otak anak-anak sangat fresh untuk terima pelajaran.  Jadikan rutin dari kecil supaya nanti besar minatkan education gituu. 


air dah banyak surut..tapi letrik belom ada.  Payah juga kalau duduk di rumah takde letrik. Kerja pun tak dapat buat kann.  

1 comment:

Zura Tahir said...

Bestkan berkawan ngan anak2 syurga nie...