Layan Novel Waktu Cuti.

Bismillahirrahmanirrahim...As salam..

Fuuuuuuuuhhhhh! tiup habuk sikit. Berhabuk dah blog, tapi dunt worry,tuanmu tetap sayang.hehe



Siapa suka baca novel???
Mesti ramai yang suka baca kan, especially gegirls la.
Emy ni suka jugak, tapi time takde keje la..kalau tak, haru keje tak siap-siap..




Cuti sekolah ni..dalam masa dok tolong persiapan kahwin adik..pergi wedding kawan sempat jugak Emy habiskan dua buah novel dengan jayanya feeling teresak-esak.heee :D

Street Vendetta

First beli yang ni..Terbaikkkk jalan ceritanya. Gaya santai dalam serius, dalam komedi ada seram, dalam percintaan keluarga turut diutamakan. Eh semuanya best la.hehe
Nak pulak cerita ni akan dijadikan drama lakonan Nad Zainal dan Syarulridwan. Bila ? just wait and see je la uols. Iols ni baca siap2..kot2 xsempat nk follow kat tv ni.  Buktinye Suamiku Encik Sotong dah ada kat tv pun tak sempat nk follow..sebab tu emy beli novel, tak rugi okay sebab lagi feeling..urghhh..sampai nangis-nangis tambah lak memang tengah selsema..iskkkkk

Suamiku Encik Sotong

Tengok dalam tv macam santai aje jalan ceritanya tapi bila makin baca..owh, begitu kisahnya. Seorang remaja yang terjebak dalam cinta pertama..perebutan harta,persengketaan jatuh benteng keegoan masing-masing demi air yang dicincang takkan putus..Peluang kedua adalah untuk semua orang dalam mencari kebahagiaan.


Next..emy nk habiskan satu novel dari miss Bestfriendforever. Beriya pulak dia suruh Emy baca..hmmmm..hajat orang cubalah tunaikan..iyo dok?


adioss!

No comments: