Projek Keceriaan Prasekolah Part 2

Bismillahirrahmanirrahim..As salam...

Hai uolsss! entri kali ni emy nak perkenalkan prasekolahku tersayang ni. Projek keceriaan ni dah bermula dari awal tahun, bulan Oktober PPD umumkan program keceriaan kelas Prasekolah, makanya cikgu emy pun touch up la sikit-sikit. Gembira anak2 murid bila kelas makin cantik. so...Lets check it outt..


bangunan prasekolah SK Meritam dari bangunan pejabat sekolah.


jemput masuk..jommm


Welcome! Mickey Mouse ni emy buat beberapa bulan lepas lagi..kaki dah patah sebenarnya tu, sape entah yang nakal niiii.grrrrrr~

 my class! Dalam kelas ni banyak dicantikkan oleh guru lama sebelum emy masuk. Cantik kan, kelerful! Sape nk belajar..meh meh


ini tempat semua barang disimpan, bahan bantu mengajar.





























Ini sudut bermain, beli pagar putih tu. Boleh puji anak2 murid sebab they ols sangat pandai menjaga sudut yang terhad ni ;)


 ini dapur, katil sakit di sinii
  
ituuuu..itu 10 ekoq ikan and kuda laut yang saya buat.
Cantek tak mural ni??

  ini tandas...cantiknye bunga kuninggg.
hik3...puji sendiri lak


 last sekali..props terbaik, anak-anak muridku yang double triple comel :)


 Sekian, laporan cikgu.
Hehe ^_^

2 comments:

Anonymous said...

Lukis gambar ikan n kuda laut tu pkai cat apa ye.dinding kabin jenis besi kan...harap share ilmu..

emieysandra said...

Anonymous ~ guna cat pelaka tu je. takde dinding kabin jenis besi ;)