Fening! Baju Raya Sedondon

Bismillahirrahmanirrahim...As salam...

Happy weekend!!
Baru public kan balik blog, lepas private tak sampai seminggu.  Haihhhh..xboleh nk private, sebab masih nak menulis.hehehe


Tak lama lagi Hari Raya kannn....waaaa, ini kali kedua akan beraya sebagai isteri.  Sangat-sangat excited untuk beli baju raya.  Tapi fening pulak kepala ni, memikirkan pilihan suami dan pilihan sendiri.  Last2, ofkos la kena mengalah dengan suami pluss dia nak pergi bertugas jauh dalam jangka masa yang lamaa :( 


Nak tahu pilihan warna saya apa??JOmmmm...

sumber : Google
Emerald green yang schawal pakai ni la..tapi xnak versi baju kahwin,melampau pulak kan..versi baju raya laa. heee :D



sumber : Google
warna pink ni pun sangat suuuuweeeet kann



sumber : Google
Ini pulak warna pilihan encik suami...sangat sama macam tahun lepas, ikutkan saja la.  Dah tetiba encik suami semangat cari baju raya kannn.



Page baju online kegemaran saya adalah ANNURJEWELSSTYLE.
Dah dua pasang baju saya grab kat sini, tak sabar nak pakai raya nanti ^_^

2 comments:

ummi aqilah (LM) said...

Wahh cantik hijau tu

emieysandra said...

hijau yang mana sis LM...hijau terang@ yang schawal tu?hehehe