May Allah Bless You All!!

Alhamdulillah...musim cuti ni ramai sangat mendirikan masjid. Sangat terasa ramai tu sebab kebanyakkannya orang-orang yang rapat dan emy kenal. Tak terkecuali blogger famous Cik Epal yang semua orang kenal kan ;)

Tersangat lah sedihnya hati ni,bila semua which is mean all the weddinng tu emy can't attend.  Padahal sebelum ni berangan siap beli baju baru nk attend wedding Na-classmate and kak Izma yang mana emy rasa memang mampu sangat nak pergi sebab masih di area kelantan.  Rupanya,cuti kali ni emy tersadai di Port Dickson sebab pakwe halal my military man ade latihan kat sini. Sambil dating sambil kerja :)

Ma pun siap datang jumpe anak kat sini..sambil hantar dua adik emy untuk bercuti kat sini. Sempat jugak bawak ma berjalan di Port Dickson dan intai2 anak keempatnya sedang latihan askar baru.
Jadi lepas ni..xnak plan pape dah..let it be je la. Tiket flight pun dah burn dua kali. Sebelum ni tiket ke alor setar. Kali ni tiket pergi balik Kuala Lumpur- Kota Bharu. Its okey la, masa  adalah paling mahal untuk dibeli kann.

1 comment:

LYAfrina said...

Alhamdulillah.. mga mahligai y dibina kekal hingga ke syurga