Aidiladha bersama.

Bismillahirrahmanirrahim...As salam...
  
Its weekend!
yeayyy..bolehla berehat.hohoho...
gaya macam tak dapat cuti sebulan.


padahal....
:
:
:
:
:
:
:
:
:
Minggu ni sekolah dua hari jekkk..
khamis dan jumaat

Hehe..Selamat Hari Raya Aidiladha kepada awak...awak..dan awak!
*dh lambat tapi nak wish jugakkk =.='


Dulu kemain ingat lepas belajar dapat terlepas dari azab kesibukkan dunia ni. haiihhh..ndak mampoo kauu..masih lagi sibuk dengan tugasan dan tanggungjawab. Yer, TANGGUNGJAWAB untuk mendidik anak bangsa. hihohihooo.


Hari raya Aidiladha tahun ni merupakan kali kedua emiey tak balik beraya. First, beraya di rumah maksedara encik tunang (sebelum kawen), kali ni beraya di Miri dengan menunggu kehadiran encik suami datang. Terima kasih sangat-sangat encik suami yang sudi datang menemani puan isterinya kat sini. *sengih sampai telingaaa*


Encik suami sebenarnya sedang berkursus, ditakdirkan encik suami dapat cuti dan dimaklumkan seminggu sebelum raya tuu..maka emiey cepat-cepatlah tempah tiket flight ke Miri, emiey pulak gerak dari Limbang ke Miri dengan kawan-kawan empat serangkai.
Encik suami penat berkursus sanggup datang sini lagi..terharuuuuuuuu sangat.


hari 1st encik suami sampai,dia tidor jer.

Sedih.
Encik suami makin kurus.
Makin gelap.
Mata pun kuyu nampak sangat penat.

Encik suami berkursus dari 20 September hingga 29 November.
                                           23 November
                                      our 1st wedding anniversary
                                       :(


bila fikir ianya untuk masa depan keluarga, emiey cekalkan hati untuk terus bagi sokongan kat suami yang sangat diuji mental dan fizikal sepanjang kursus tu.
Sabarlahh..



p/s : harap-harap ada rezeki untuk kami suami isteri tinggal bersama #egtukarguru =)

No comments: