Penantian itu satu penyeksaan

As salam w.b.t

Haihhh...jam sebegini pun tak lelap lagi. Apa yang ditunggu? Tunggu buah durian jatuh, pastu berebut ngan sepupu sebelah rumah =,= kisah ni memang ya untuk 10tahun lepas..hikhik..actually tengah tunggu keputusan penempatan untuk graduan ipg batch PISMP 2009. Huh. Ai lettew.


Dijangka akan diumumkan pada 25 Jun 2013 (selasa). Kirenye menghitung jam la ni. Xpe...xpenat pun menghitung mengira ni,part sejak 6bulan lepas lagi :p Dahla 25 Jun tu payday uols, dan emiey dah dipertanggungjawabkan oleh suami untuk menguruskan beberapa hal. Emiey pun xsetel medical check up dan kwsp,sume nak setel hari tu. Harap dipermudahkan untuk menyelesaikan semua urusan tu. Amin.

~rindu nak pakai name tag,wuwuu~

2 comments:

Norlizayati Othman said...

Sabar ye. Nanti dh dpt pakai nametag.. jgn tlupa tertinggal lak. Hehehe....semoga berjaya!

cik hani said...

comel cikgu ni..