Oh Mai kg!!!

Bismillahirrahmanirohim..As salam.

Dua topik yang famous amoss di kalangan wanita adalah kecantikan di bahagian muka dan kecantikan di bahagian tubuh badan.

Bile pikir masa lampau, xde lagi emiey buat entri kecantikan kan...ayooo.takleh jadi blogger versatile ni..*ado ai kesahh* =,=

Yola badan kecik, ketot pulak ni, kepala besar,bibir tebal, pipi macam pau...kahkahkahh..ayat kesian abiss

Tapi ape pun bersyukur lah dengan nafas yang dipinjamkan kepada kita ini. Alhamdulillah.Dan jangan pulak kita mengutuk ciptaan Allah yang lain. Okeyyy??

Ni nak story ni, lepas emiey keguguran ritu timbang berat naik 4kg. Ingt akan turun la pastu kan.Pergi Langkawi ritu nampak mesin timbang, masuk duit limapuluhsen siap bagi bacaan BMI kita lagi dan ohh maii kg!! Tak turun malah naik 1kg lebih lagi. Happy sebab dulu orang2 sekeliling dok kata emiey ni keding,tapi jauh d sudut hati ini risau makin berkombang-kombang lak kan..makin huduh orang yang huduh ni =,=

Makan toksah kata la..kul12 malam pun dok makan nasi lagi. Papepun asal hati senang, gembira kan kannn..letak sedikit kerisauan jgk supaya berjaga-jaga untuk mengekalkan kesihatan yang baik =)

4 comments:

twinkle twinkle said...

jaga kesihatan kak :)

emieysandra said...

Hehe ..okey dear ;)

caliph shuriken said...

klau BMI cmtu kira ok laa kn ^^

emieysandra said...

BMI mmg okey caliph...cme pningkatan 5kg yg boleh terus tu terkezut skett..huhu ^_^