Aktiviti Hujung Minggu Kami

Bismillahirrahmanirohim..As salam..

Emiey harapkn sume yang sedang membaca entri ni dalam keadaan sihat sentiasa. (ada ke yg tengah baca ni??) hehe.

Emiey akui agak jarang dan statistik mengupdate blog adalah sangat kelihatan rongak. Hehe #gelakkecilsambiltutupmulut. Entahla, bukan sibuk pun malah tersangat lapang sebab masih belum dipanggil untuk mengajar :(  just wait dan percaya bahawa perancangan Allah ini penuh dengan hikmahNya.

Bila tak update blog ni, ada la beberapa org kawan yg kalau chatting kejap kejap tu tanye, 'blog ada entri baru ke?' Oooo. Ni la silent reader yang dok bagi nuff emiey makan. Hikss..kebanyakkan diorang jenis suke membaca, takde blog or ada blog tersembunyi??? Hai kak ima! Hai dila! Sy dh update blog, jemput la bace ;)

Hujung minggu lepas,my bff datang atas urusan esaimennye. Jadi,tetamu datang emiey dan suami pn bawa la jalan-jalan sekitar perlis ni. Klu datang perlis taksah kalau xpegi Kuala Perlis. Kalau datang Perlis jugak rugi r takpegi ke 'mall terbesar' belah sana nun di Wang Kelian. Nasib baik pegi hari Sabtu and time hjung bulan maka tak la sesak sangat, kalau tak maunye emiey dok tarik lengan en.suami mau balik. Dengan panas terik rasa nk mencelup tepung diri ini, masak kena panas nanti =.=

Lepas ke Wang Kelian,kami ke Padang Besar kemudian masuk Gua Kelam pulak. Sangat best and teringat ingat macam lawatan sekolah pulakk..dush! Meroyan tak dapat keje lagi.

2 comments:

Lydia Miza said...

Wahhh sakan berjalan

emieysandra said...

Hehe.hampir 4bulan tinggal kt Perlis, baru nk kenal kak =)