Ronaldo.

Bismillahirrahmanirohim..As salam..


Engkau tiba bagaikan pelangi
Tak bercahya namun kau berseri
Tapi cukup menghiburkan
Hati ini
Seharian waktu bersamamu
Tak terasa saat yang berlalu
Bagai pelangi petang kau kan pasti
Pergi jua...


Sekali lagi bersedih atas kematian binatang kesayangan. Punca? Ronaldo tak lalu makan hampir dua bulan gk dan aku langsung tak ambk berat masalah tu. My fault :( aku ingat Ronaldo akan ok. Ahh..teruknya rasa bersalah ni. Tak nak da bela binatang, tak nak kehilangan lagi. Nak fokus pada  Ryan je la.


Ronaldo, kura-kura kecil yg comel. I will always love you.  Sape2 yg bela binatang & merasa kehilangannya pasti faham perasaan ni ni, tak suka kehilangan ni. Dari semalam moody. Malam ni emiey naik bas balik kelantan. Hope dengan perubahan tempat akan buat emiey lupa pada kesedihan ni.



4 comments:

Lydia Miza said...

mati jugak? huhu

RAin.LuniA said...

kite hilang kucing kakk.. xtau mne dy pegi.. silap kite xjge dy elok2.. sblm dy hlg tu, dy x lalu mkn jgk.. smpai tubuh kurus kering :'(

emieysandra said...

Ha'ah kak :(

emieysandra said...

Sedih kan kehilangan binatang peliharaan ni, sb kita dh tatang & mnjakn ia...sabar yer, akak phm perasaan rain :(