Peplum Style

Bismillahirrahmanirrohim...As salam wbt..

Dunia fesyen berubah-ubah dan sebagai muslimah emiey sentiasa nak fesyen yang up to date tp menutup aurat. Contohnye pemakaian cardigan yg pelbagai warna & corak, tapi mostly emiey suke kumpul top dress yg kat dlm tu. Jadi kalau nak keluar, sarung je mane2 cardigan yg pasti selamat is black and labuh. Dalam masa yang same top dress yang lengan pendek tu jugak boleh dipakai di rumah. Kan bergaya dok di rumah walaupun dipadankan dengan kain sarung jer :p
Sekarang ni style peplum pulak! Sangat sangat la emiey berkenan, but my choice is not baju kurung peplum sebab rasa macam eksklusif sangat, xleh pakai hari-hari. Untuk majlis-majlis penting boleh la. So melting dengan dress peplum, harga pun murah dan sangat santai untuk dipadankan dengan seluar mahupun skirt.

Ade yang satu geng dan berminat dengan peplum dress ni x? Jom give me five! Sebab emiey pn nak ajak korang tengok page Bella Dama Shop ni..--> toink toink belah kanan sidebar blog ni pun ade =)

Kalau takut tak muat boleh tengok measurement pada setiap gambar kat fb page tu & ukur ur body dulu. U will get best price there >,<
Nah..untuk tatapan tawaran di Bella Dama Shop =)

5 comments:

are_lin@yu said...

cantik!ayu ada satu ;)

emieysandra said...

@are_lin yu : cantik kan peplum ní. Hee
:-)



Niesa said...

murahnya peplum tu!mana nk dpt?hari tu niesa beli RM44 termasuk postage..nak!!

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wow cantik la

emieysandra said...

@Niesa : dh like page Bella Dama Shop kn, tengok la mane berkenan. Hehe

@Mama Qalief : jemput tengok banyak lagi kat page Bella Dama Shop :-)