I wish you..

Bismillahirrahmanirrohim...As salam wbt..

I wish uols Gong Xi Fa Cai and i wish my hubby Happy Birthday! Hari ni, 10 februari 2013 genap 26 tahun usia encik suami. Lepas tengok cerekarama "Suamiku Jururawat",memang dok gelak sakan sebab Tomok a.k.a suami a.k.a jururawat yang poyoss itu, tepat jam12 (xde la tepat sgt,hee) emiey pun wish happy birthday kat encik suami. Kedengaran sound effect yg sgt tepat pada masanye (pandai diorang wat keje :p). Bunyi bunga api..phewww pank!phewww pank! Pank! *betollah bunyi bunga api camni eh. Meriah kan sambutan besday encik suami. Hehe. Apa yg emiey buat? Buat kek batik jer,plannyer nk buat kek coklat tp emiey teringin sangat nk mkn kek batik *so selfish punyer bini tambah sempoiyoyos je buat kek batik untuk birthday husband. Hik3 Alhamdulillah, malam ni kek batik dah licin..family angkat datang melawat td, pastu agih kat jiran-jiran sikit masa perjumpaan mesyuarat tingkap. Tak baik membazir..tu kan amalan syaitann Ucapan untuk suami, moge terus sihat & dimurahkan rezeki untuk menjaga keluarga kita. Dan moge cepat anak *dalam ucapan pun, puan isteri mau faedah ats keinginan sendiri =,= Gambar : mengada nak tempek gambar kawin

2 comments:

cik nana said...

hehe untungnya besday sekali dgn CNY dapat lah sekali percikan bunga api. hehe

emieysandra said...

Ha'ah..tau xpe, xyah susah2 wt sambutan. Haha..