Hari ini hari raya

Bismillahirrahmanirrohim...As salam wbt..

"Hari ini kudatang riang,tersenyum buatmu senang..bla blaa" bersuara merduku di petang hari. Puii! Ini semua poyoo! Cheq suko benar kat johan yang pandai tiru sore awie tu baq angg..*merosakkan loghat negeri org ja..

Sebenarnya hari ni genap 14hari emiey berpantang, pergi check tadi xde pape cume doktor pesan supaya suami pakai kondom atau makan pil perancang, ni untuk rehatkan rahim emiey pada masa terdekat ni. Baik doktor >,<

Yang penting hari ni nak beraya jugak! Sempena lepas pantang. Emiey xla bermaksud nk makan bebas apa saje, masih akan memilih makanan. Contohnye, sayur-sayuran masih dielakkan kecuali sawi, buah-buahan & makanan laut juga akan dielakkan. Tadi pun dah beli susu HL yang mengandungi asid folik. yummy yummy! Dah jd penggemar susu ni, xtau pulak yg rasa susu HL ni sedap..beli yg original flavor & my feberet flavor, stoberry.

p/s : Selamat Hari Raya. Gong xi! Gong xi! =,=

Say NO to Valentine's Day.

4 comments:

laskar pelangi said...

samat ali laye ;p
hik hik hik ~:)

emieysandra said...

Selamat selamat..haha :p

MizzTina said...

dh hbs pantang, tp mmg btl..still kena pilih mknn..

Nafira usof said...

salam..
sis ade terima komen pasal sewa tapak iklan.. sudah email tapi macam tak dapat send. tak tahu kenapa.. kalo masih berminat email sis yer.. skrg masih dalam harga promosi..
mekasih~