Restoran & Perempuan Melayu

As salam..

Jabatan yang paling sporting

Jabatan yang penuh keceriaan

Jabatan yang penuh keakraban

Jabatan Prasekolah IPG KPM
*kalau kat universiti, digelar fakulti kan..we'ols ni old school sikit. hahaa*

Jamuan makan malam diadakan di Restoran Melayu, Melaka..bagi meraikan salah seorang pensyarah yang bakal melanjutkan pelajaran ke peringkat yang lebih tinggi.  Menjadi inspirasi buat kami.  Dia menjadi contoh dan model buat kami supaya pelajaran tidak terhenti di peringkat ijazah sahaja.  InsyaAllah, dah mula berangan jugak =)

dipersilakan candle's girl :P
bawak lilin ke hadapan pastu ade iringan lagu 'Kau Ilhamku' my feveret song masa kat sekolah..siyes, mengimbau memori..kenangan sekolah and now, teacher in making..sebati benar dah lagu tuu =)


the caption : half me???
candle's girl bergabung dengan kumpulan koir kat atas pentas..
Kami nyanyi okey...'Oooooooooooooh..kau senyumlah...'
dedicate to our precious lecturers,  VIP that night (eh..semalam lerr!)


 the cekgis..tahap keformalan sederhana

tahap keformalan : zero
NO KONTROVERSI pleasee..:P

Ya Allah ya tuhanku, kekalkanlah ikatan ukhwah yang cukup indah ini ^__^


Semalam, 2 Oktober 2012 bergemerlapan dengan aktiviti gameshow 'Jangan Lupa Lirik', Persembahan lagu-lagu medley & koir sambil bawak lilin.



 40 days left for us to say hi, meet, gosip, makan at cafe and walk together!



Thanks for reading~

them

As salam....

The latest pic, bile pulang ke kampung..menemui cilik berdua ni, pasti diajak camwhore..haha, macam-macam pose lagi dengan Sucee & Anis ni..tapi, cukuplah pic yang tak berapa sharp ni ditempek ke dalam blog.



Mood is flying on the dot
Nowhere




Silent is better.