My Engagement Day

As salam....

Rasa bersyukur sangat-sangat sebab majlis semalam berjalan lancar.  Alhamdulillah, segala halangan yang tiba pun dapat dihadapi.
 
 cincin disarung =)

selamat menjadi tunangan orang =)


Alhamdulillah, majlis pada 15hb Mac 2012 berjalan lancar.  Semoga ikatan ini juga menjadikan cinta aku dan dia makin kukuh dan akan terus bertahan hingga ke ikatan perkahwinan dan berkekalan ke akhir hayat. amiiiinnnn.

Comel-comel di hati ambe

As salam...

Di pagi yang indah lagi best! sebab cuti..mohon izinkan aku untuk berjiwang-jiwangan di angin lalu..cehh :P

Dengan terupdate nyer blog ini, ingin sekali aku tunjukkan sebuah video wajah-wajah kesayangan ambe sekarang.  Semuanya comel-comel..terhangat di pasaran. ooopss, ingat jual barang ke hape, ehehe..


Korang wajib tengok tau, budak-budak ni sangat comel =)



the last thing ni memang jiwang. sangat!

minggu lepas buat tema hobi, jadi ajar budak-budak buat layang=layang kertas ni.  Ini layang-layang cikgu, nak berangan macam dalam citer Ombak Rindu pulak.   Kannn..terukir di langit..kau dan aku pasti bahagia <--- cobaan merosakkan lagu Yuna =.='

okey la,yang awak semua buat lagi cantik daripada cikgu =)


1 Mac. HB for me!

As salam..

Alhamdulillah, dua hari lepas dah menyambut hari lahir yang ke-23.  So, sekarang dah tua la aku..23tahun 3hari. ehehe.

Terima kasih kepada semua kawan-kawan yang mengucapkan selamat hari lahir dengan doa-doa yang bermakna.  Aku sangat menghargainya =)


kek yang comel dari yang tersayang.  
i Love u forever and i'll be waiting for the big present, the precious moment for me and u ♥