Walimatul urus

As salam...

Hati emiey ni sedang gembira..berdebar..sedih, eh..semua la ada. ehehe.  Kadang-kadang sensitif.  Napa yer? memang nak dekat tarikh untuk tukar status macam tu yer? ehehe..ermm, maybe jugak sedih nak berpisah ng kawan kt kampus ni. tinggal 2 hari je lagi :(


Alhamdulillah,  lagi 17 hari juga emiey bakal menamatkan zaman bujang dengan pilihan hati yang telah direstui keluarga.  Dah mula buat invitation kt facebook, tapi kalau ada yang tertinggal tu emiey minta maaf sangat-sangat.  Dengan internet yang slow dan wifi maktab hanya boleh online facebook lepas waktu bekerja, itupun kalau line ok..kalau tak? sebab tu la emiey jarang sikit online facebook, terkesan sampai ke blog. sian blog tak berupdate lama =.=' Sesiapa yang ada kat kelantan dan dekat dengan Machang juga dijemput datang.  If nak alamat, boleh bagi alamat..emiey akan poskan kad kahwin =)


Ini merupakan my DIY invitation card.  Alhamdulillah, berkat ketulusan hati nak buat sendiri gara-gara memang tak sempat nak g buat kat kedai. Lagipun boleh jimat bajet..ehehe..emiey kan student yang bakal melangkah masuk ke alam menganggur sebelum + surirumah ^__^

Pengalaman buat kad ni sangat bermakna, rasa gembira meskipun penat sikit...at least dapatlah emiey rasa buat persiapan majlis kat kampus ni =)  Masa mula-mula nak buat tu memang pening sikit, semua gambar lawa-lawa nak letak..and at first memang tak terpikir nak tempek gambar sendiri, tak suka sebenarnya.  Terjumpa gambar kereta kuda, terus pick up untuk tema Cinderella. ehehe..bagai kisah khayalan...betul la..tak sangka sangat perkenalan pertama kami akan menuju kebahagiaan ini, terima kasih 'bakal hubby'.  Okey, jangan buat tak kenal..Amirah tu nama emiey okeyhh..letak nama penuh tu sebab bakal hubby memang suka panggil emiey ngan nama penuh 'Nur Amirah binti Abu Bakar'..die praktis untuk akad nikah awal-awal lagi. ehehe 


p/s : doakan  untuk kebahagiaan kami yer! :D

13 comments:

Cik Ila said...

cik ila pn nk kawin jugak..tp 15 nov ni..kt k.krai..meh jemput hadir..dekat je.hehehe ;p

Nyue said...

kalu kat kelantan bleh la nyue p..tp keje kl..susah la amiey..eheheh...

xlama dh nk mnamatkan zaman bujang tu..tahniah taw..

Miza Yusof said...

Tahniah emiey. selamat pengantin baru :)

me suya said...

tahniah emi...welcome to the club

Zura said...

buat kad sendiri...cantik..akak pun tgh pening nk buat persiapan kawin jgak nie..

Nast'z Tazsha said...

congrats! :D semoga berbahagia and berkekalan :) amin. :)

Cikgu Fikri said...

WAH!!!!!
TAHNIAH KAK!!!!! :)

fatin amalina husna said...

hehe..cantik2..
jgn risau2 ye..happy selalu..

semoga berbahagia..=)

khadijah said...

emiey, comelnye kad.. :) suke la fairytale cinderlla gitu, buat persiapan kat kampus mesti lg mncabr dan pngalam tak dpt dilupakan kan, dija ni pun dah menganggr dri bulan 6..hee pas kawin baru fikir nak keje :)

Lily@MamaZaraZareef said...

salam..congrats emiey..nak kawen dah rupenye ya. Smoga majlis berjalan lancar k..:-)

emieysandra said...

terima kasih semuaa =)

Aida Azryn said...

tahniah dear! <3

Puteri Iqa Izyan said...

buat sendiri pun comel ^_^
ingatkan tempah kat kedai. hihihi.