Wedding theme | b2b

As salam....

Terasa seronok pulak mengupdate slot ni. hee :D

Sekarang, entri yang penuh kalerfull wif my feveret colour and also warna tema pilihan untuk wedding.  Dah lama berkenan tema ni, masa bertunang lagi sebenarnya, tapi more to pink pulak mase bertunang hari tu.  So, insyaAllah nk cuba kekalkan tema ni. Let's cekidaut the combination of pink and purple.



comelnye sapa yg pakai, but to me macam over lak kann..
encik tunang suh pilih gaun putih. emiey tak minat pun nak bergaun ni, tapi ade sebabnye..nanti kite citer kat next entry eh =)


the combination.  romantic and sexy.


jambangan bunga sebagai penyeri.


suke dengan simple design camni =)


Thanks for reading.
Tata~

4 comments:

~~zana@pb~~ said...

Terima kasih sudi singgah blog akak yg adooo tu...hehe...
Pakai je la dik kaler apa pun walau tak minat,dah dia suruh tu. Akak ni tak minat pink tapi kalau encik hubby nak belikan jugak, tadah je.

CikNana said...

yang last tu cantik cikgu..hehe

twinkle twinkle said...

huuu,so suweeet kaler ni ><

ainraus said...

ain pun suka tema kaler ni! cantik ! :D