Bila Lelaki Jeles

As salam....

Tajuk yang biasa kebanyakan girlpreng yang mempunyai pasangan lelaki akan tulis. uhuk33..Jeles ataupun cemburu itu tandanya sayang.  Itu tandanya lelaki itu amat menyayangi kite iols yang perempuan ni hokeyh.  Kalau tak cemburu pulak bukan tak sayang tapi mungkin terlalu cool or something like pegang gelas kaca yang sangat nipis..risau digenggam kemas akan pecah. err..paham nggakk~


Dalam percintaan mesti akan ada masalah macam ni, kalau tak lelaki mesti perempuan yang jeles.  Perempuan jeles over hokeyh, jadi bersyukur lah lelaki kalau dapat jenis perempuan yang cool as me. ehemmmm..Tapi emiey ni jenis hot kelain pulak..'honey, u xangkat col i cekik-cekik sampai kuar isi bear yang u bagi hadiah ni'.  Erkk..i xde bear, bukan emiey la tu yepp.


Bile lelaki jeles jugak suwittt tau.  tapi tak bagus untuk diamalkan selalu yer guys, sebab perempuan RIMAS :P



Fakta : Emiey tak ramai kawan lelaki, dalam contact fon boleh kire campur ngan kawan-kawan sekolah tu yang dah dianggap macam siblings pun tak sampai 20 orang =.='

2 comments:

nabByla said...

sama la cam bella. bella pun bukan jenis yg kuat cemburu. tapi sebaliknya bf bella plak yg suka nak cemburu nie. huuu sabar jew la..

emieysandra said...

Kite sama dear =)