Gubahan Hantaran Pertunangan =)

As salam...

Sekarang baru ada masa nak publish entry ni.  Dah lama kot. ehehe..Sejak semalam mood emiey asyik nak menulis kat blog je.  Boleh kan, bile lagi..hee :D kalau time sibuk, lama blog ni terbengkalai..kalau time ade mood tapi sibuk jugak..meleret-leret la entri.   Sekarang pun dah guna ganti nama 'emiey', menunjukkan emiey lebih suke meluahkan kepada my blog ni ^__^


Tuala. Tak tahu cmne leh dapat warna pink soft lak tu..
buat hantaran kepada pihak lelaki, okey je kan =)

Coklat!  Coklat biasa-biasa je takde roche roche tuh, janji bekas coklat ni lawa, menjadi jugak..main tempek-tempek je bunga ni, terima kasih kepada kawan-kawan yang banyak membantu :D


Buah-buahan.  Buah-buahan sangat meriah hokeyh, plan emiey just nak letak epal dan anggur je.  Tapi bile keluar pi pasar dengan ma, ma cakap letak la buah kundang ni. Okey.  Lepas tu kawan datang pulak bawak oren dan epal, semuanya letak. ehehe.

Tempat letak cincin =)

Baju Melayu.  Tak beragak, nak warna pink jugak, tapi emiey dan encik tunang dah ade plan yang baik sekarang. ehehe, jadi rasa tak sabar-sabar lak tengok gambar ni. 

Kek blueberry.  Urmmm..nyesal tak double check kt kertas order, it shud be 'fariz' not 'faris'..sorry my dear~

Ini hantar ketujuh! eh bukan-bukan..bunga telor yang dipacak kat atas pulut semangat sebanarnya.  Yang tu lupa nak ambik gambar sebab dibawa keluar terus dari dapur.  Mesti la lawa jugak, sebab auntie2 yang tolong buatkan..untungkannn ade ramai auntie yang baik hati. :D


Paling suka gambar ni, my uncle and my sister! ehehe. Thanks family

6 comments:

ghost writer said...

mesti senyum tak lekang-lekang lagi nih..

selamat dalam pertunangan, Sand.

Cikgu Fikri said...

selamat bertunang kak....
:)

ainraus said...

emiey! lama dah ain tak makan buah kundang tu. :'( nakkkk!

Aida Azryn said...

wahhhh.. cantik2 hantara! ;D

cikwahidaidris said...

dah bertunang ea? tahniah :)

Oney Nurislam said...

cantik!!...
=)