BLUE is for our FRIENDSHIP!

As salam....

Tak lengkap blog ni kalau tak story mory about my bestfren's wedding.  3 Jun yang lepas, sempat beberapa hari jugak aku berkampung di rumahnya.  Semua tu sebab eksaited hokeyh..eksaited bile teman rapat dah nak bertukar status.  And one more thing, thank u coz u really make me as ur bff dengan sudi berkongsi segala problemas and the happiness =)

 iklan jap..
jumpe baby yang tomei lagi boolat.  pantang nih kalau tidak didukung ditium tium..


inilah kawan titew.. wow! lepas siap diandam.  memang lawa plus SUPERgojes kan? Eh eh tetibe je rasa melebar di sisi pengantin yang tetibe je jugak makin kulus ni. hik33..jangan marah ye am :P


Pengantin selepas akad nikah.SINAR KEBAHAGIAAN. agree? ehehe =)


wish u happy forever with ur pelangkap tulang rusuk yang telah ditemui.  
InsyaAllah, may u all happy together till Jannah =)


Thanks for reading!
Tata~

1 comment:

ainraus said...

bila emiey pulak ni? hiii. rindu lahh .