Bengkel Membina Blog??

As salam...

Buat blog pun ada bengkel? huhh..siapa la yang berani buat bengkel ni selain aku eh? boleh fening tau tak sebab blog ni banyak perkara nak belajar bagi yang zero pasal blog ni.  Tapi dek permintaan salah seorang cikgu di tempat praktikal ku itu, ku gagahi jua.  Jadi, pilih-pilih ilmu basic dan bersesuaian dengan tujuan diorang sahaja.  Diorang nak belajar update blog sebab sekarang ada jugak penilaian dalam ICT kan..contohnya, blog untuk perpustakaan, blog makmal komputer dan lain-lain panitia.

semangat mengajar cikgu-cikgu ni, sampai terangkat-angkat tangan..haihh..lebih dari pembaca berita lak >,<"

Masa belajar, cikgu-cikgu ni semua eksaited bila ada blog masing-masing..harap-harap blog yang ada tu selalu diupdate la..ehehe, sebab diorang ada kemudahan internet yang sangat baik kat sekolah tu, no excuses lagi eh..*cehh..gaya pensyarah bagi tugasan lak, adess, kene cepuk jugak kan dengan cikgu zul,cikgu makmal komputer yang paling bersemangat.


p/s : semalam hari last di SK Parit Gantong,sedih sebab seronok sangat berada di sekolah tu dan dah rapat sangat dengan semua cikgu 18orang di sekolah tu.  




Thanks for reading!
Tata.

3 comments:

Ezy Chiaki said...

hikhik.. ade gaya..

Cikgu Fikri said...

wah...
gigih akak buat bengkel..
bagus2...
anyway, selamat berpuasa yer.. :)

padin said...

umm nak belajar jugakla, berapa bayaran??