Kampung tercinta

As salam...

Setelah lama tak pulang ke kampung, bila dah balik terus duk senyap-senyap langsung membengkalaikan blog kesayangan ni *EH betul ke ayat nih =.='  Jadi sekarang adalah masa untuk melepaskan rindu menulis blog ni


Yeah..meh ambik mood HAPPY sambil mendukung anak orang yang persis barbie doll ni.  Pokciknye khairiz jangan marah deh.  serta mengambil kesempatan untuk menunjukkan gambar bersama skandal sandal capal..eh eh..itu pokcik ambe, adik ma ambe :P


Taraa...ini si bongsu kesayangan satu family, dah besar debab hinggakan jam kakngah pun dirembatnya..nampak sangat tangan kite dah sama saiz =.='


Ololo..comel..hachummmm! ini haiwan berbulu yang aku agak geli sikit nak pegang tapi sejak bela Ryan naluri mencintai haiwan ni makin kuat.  Pertama kali pandang terus jatuh cinta kat dua ekor rabbit ni.  Bila aku dok pandang, terus buat gaya menggoda tau..panjat panjat gesel gesel..ngade tau rabbit atuk saudara ni.


p/s : sekian sahaja karangan bahagia :D

12 comments:

nabByla said...

emi pun geli ngn binatang berbulu ?? haha sama la cam bella. >.<

Nadhira Izzati said...

hehe ee comel lah arnab tu :)

Puteri Iqa Izyan said...

tak suka binatang :p

tp kat rumah ade je bla arnab. comel kot arnab ni ^_^

✿Lady Ainaa✿ said...

comey nyew arnah tu... hehehe.. sis geli ke?? comey sis, cube amati muke binatang tu.. hahahahaha... xpelah setiap org berbeza citarasanyew kan?? Alhmdulillah dah selamat berada di kg...

Woofer Storm said...

comelnya arnab..bgus ni kalau amik letak kat uma.ada teman arnab sy yang dua ekor tu,hehe

slmt ptg..

naim iman said...

comel gila rabbit.rabbit jenis teddy bear lg comel.tp mahal.mampu minat je.haha

ainraus said...

emiey sayang! bila balik melaka ni? meh dating sebelum ain habis terus kat melaka ni.

amna said...

happy time dgn family..
seronoknya ^^

ayut said...

comel rabbit!singgah kat sini tgk blog akak :)

suzie rahman said...

salam emy, lma xlwt syg..hihi best nyer lik kg erk.. comel arnab tu. i like haiwan berbulu.hihi

Oney Nurislam said...

rabbit comel..=)

fasham said...

haha dulu rumate ada bela sugar glider 1 tahun duduk sampai sudah tak berani pegang hehe

http://fa87.blogspot.com/2012/06/novel-kirana-aqila.html