Di balik wajah...

As salam....

waa...long time no see *cakap pada belog sendiri =.='

Alhamdulillah, sekarang dah berada di semester 8.. Result pun dah dapat & syukur sangat sebab pointer xjatuh tapi sebaliknya.  Kan aku risau teramat pada pointer kali ni sebab sem lepas result jatuh..budak tak pandai camni la kena selalu risau..tambah kedut kat dahi :P  



Suke sangat gambar ni sebab dapat pegang baby yang matching ngan baju kiter and mata baby ni bulat..bulat hitam sangat and kawan yang sebelah tu pun memang manis orangnye. Semua comel-comel kan..tolak yang kat tengah tu je, comotss >,<"
 
Cuti semester selama tiga minggu dihabiskan masa berjalan-jalan ke rumah kawan yang kawin.  Sibuk memang sibuk macam diri sendiri je nak kawin.  Err....
Sekarang ni dah memang trend kahwin awal eh? ke trend bakal cikgu je..Errrrr???

Tapi takpe, bukankah mencari yang halal itu wajib dan mengelakkan maksiat itu seharusnya!  Ekceli tak tau nak tulis ape..kenapa mood terhadap blog dah makin berkurang nih..macam chispmore. kejap ade kejap takde.  Maybe sibuk mengejar life sebenar kot =)
 
tata! ♥

2 comments:

nabByla said...

emi blaja kat mana ek ? sem lapan dah ? wahhh ! ;)


hmm btw, kite ada tag emi,

http://bellafik.blogspot.com/2012/06/segment-team-follow-back-by-amercorner.html

:)

ainraus said...

emiey. ain rindu dah ni. ntah bila kita boleh jumpa lagi kan? take care. and good luck!