mood kawin kawin kawin

As salam...

Belum lagi cuti sekolah bermula...kad jemputan sudah mula penuh di tangan.  Bukan satu, dua mahupun tiga..banyak-banyak la..daripada kawan-kawan yang terdekat iaitu rakan satu batch sendiri.  Alhamdulillah, barakallahuma kepada mereka yang nak menamatkan zaman bujang ni, semoga berbahagia dengan suami dan dapat menunaikan tanggungjawab dengan baik.


Dalam banyak-banyak jemputan, satu je yang dapat aku penuhi permintaannya siap ada tugas besar lak tu.  InsyaAllah aku akan cuba sebaik mungkin. 

Comel kan pasangan ni? jumpe kat google masa tengah berangan-angan.....opps.  So, kepada bakal-bakal pengantin aku dah bagi idea camne nak posing depan kamera banyak2 di hari bahagia nanti.  nampak manja, bahagia dan romantik kan. ehehe :D



Tak lupe nak ucapkan selamat pengantin baru kepada Nurul Badiah Lai yang dah berkahwin dengan berseri-seri cantiknya.  Baju kawin die cantik kan kann, kite suke sebab macam princess tau =)



p/s : apakah tema di hari perkahwinan u olss? aku dah chop pink purple. lawa kan. wee :D

9 comments:

Nurulchumel said...

anda punya tarikh bila kah??
sila beritahu sy awal ye?
hehe..

aimie chan naga said...

woot~ woot~ emiey bila nak kawen? :D

Titisan Hujan said...

jemputan sy la tu kan kan


gemuruh weiii

ASaDa RyutaRo said...

kat rumah ni pun penuh kad jemputan kahwin. tak semua dapat nak pegi. huhu..

best jugak idea ni, cari gambar lawa2 kat google, tengok cara post, nti dah buat photo shoot, boleh ikut. :P

Ezy Chiaki said...

musem org kawen musem saye sentap..
wahaha..

emieysandra said...

nurul :- okeyh! bile ade tarikh ea =)

aimie :- klu boleh nk kawin esok! haha..nk tgu hbis study dulu =)

TH : keh3..ofkos la yunk. haa..gemuruh lagi gemuruh jiwaaa *faizal tahit pulekkk

asada : haha..kebetulan posingnyer nmpak manje & comel. klu nk ikut betul3 kne msuk list sblum kawin..' kelas posing mcm model gugel' errr =,='

ezy : nape lak cyunk, ex bf nk kawin ke. hee :D

Puteri Iqa Izyan said...

kwn iqa pun ramai nk kawen. hee.

best pulak tgk org kawen :P

nabByla said...

comelnyaa pengantin. :D

masyiFadz said...

follow sini ywe