makan di Seoul Garden

As salam....

Makan makan dan makan tu adalah kegemaran kitorang yang dituju kepada preschool of roxs.  Actually ni cerita lama, sebelum exam hari tu pergi keluar makan ke tempat feveret yang lagi berprestij serta MAHAL *sajenkcapslock iaitu Seoul Garden.  Taklah mahal, standard kot..sebab sekali masuk macam-macam boleh makan..juz prepare perut yang kosong je..tambah lagu dangdut pun ok jugak..errkk =.="

 sesi makan bermula =)


 sesi fotografi dengan tangkas & bising di kedai orang, ya.. :P


yeah!! sesi bermanja-manjaan bersama makanan yang amat digalakkann..



KENYANG, SANGAT-SANGAT KENYANG KOT MAKAN KAT SINI *opps, takperlulahnak capslock bagai =.='



ada nasi, mihun, air batu campur, aiskrim..semualahhh

9 comments:

Ezy Chiaki said...

amboi~
seronoknye mkn2.. hehe

Fiza Diaries said...

bestnye.. terliur plak tengok steamboat tu.. ^_^

Atiqah Wadiah said...

woaaa..lama dh t'ingin g seoul garden nih..

Oney Nurislam said...

hai...
erm bestnya
lama xkuar satu kelaskan

Puteri Iqa Izyan said...

amboi2. sodapnye makan. lain kali belanje iqa jugak eh. :P

ainraus said...

melawat blog cikgu emiey yang saya sayangi. :)

shameel Iskandar said...

makan2 mmg menyeronakkan apatah lagi jika ramai2 dgn kawan2.

P/S dapat posting mana amy.

nabByla said...

helo2... sihat ke?

lama x sggh sini. baru pasan ada header baru., tehee nice2.. ^^

caliph shuriken said...

lawa2 kwn dia.. erkk, nk comment menu x nmpak jelas kn, hukk..

*dh lama jgak x singgah sini, header sini pun dh berubah ^^