jumpa rakan blogger =)

As salam...

My life sekarang quite okey dengan kesibukan sebagai pelajar.  Borang posting dan siap diisi, mohon diposting dekat dengan bakal suami. wuuu~ 

Baiklah sebelum melencong ke Sabah Sarawak *apakah??! Entri kali ni nak citer pasal dating =)


ini saya bersama pasangan, Ain Raus!

Ini saya, sedang melayan sedih..but don't worry sebab saya masih boleh senyum..kan Ain? hee :D

Ini Ain Raus yang comel, nice to meet u!


Dating ni hari Selasa yang cuti hari pekerja tu.  Dah lama nak jumpe, baru dapat jumpe..almaklumlah dok kat Melaka dah dekat pulak tu mesti kena jumpa.


p/s : dunia maya blogger ni lebih indah jika hubungan ini dapat direalitikan ^___^

5 comments:

♔Lady Ainaa♔ said...

awww, bestnyew dpt jumpe kwn2 di blogger...ena teringin nk jumpe kwn2 ena di blogger..huaaaaaaa

Aida Azryn said...

nak jumpa emiey! :(

Cikgu Fikri said...

rindu dgn kakak!!!!!!!!!!!!!!!

ainraus said...

thank you cikgu! :D
lepas ni kita date lagi ehh.

padin said...

cikgu tak ajak pon???