makin sihat | hati-hati

As salam...

Hai..sempat lagi aku bukak dan mengupdate blog ni.  Sepatutnya sekarang adalah masa mengulangkaji dengan mood yang serius! letak tanda seru bagi efek serius :P

Encik tunang yang sedang tidur ditemani Ryan yang manja lagi suke mengada-ngada kat leher orang demam, almaklumlah..suhu orang demam buat ryan selesa kot :D


Alhamdulillah, encik tunang dah makin sihat.  Saat berpisah dengan die tadi, sedih jugak tapi tak reti tunjuk makin aku dera suh die belikan air mineral ada la. hehe..ampunn =.='  Moga-moga dia makin sihat dan please jaga kesihatan tu dengan baik.


Kepada yang sedang membaca ni juga, dinasihatkan supaya berhati-hati makan kat mana-mana tempat ataupun bergaul dengan sesiapa kerana kita tak tahu apa niat orang yang kita temui tu.  Rambut je sama hitam, hati lain-lain, bila hati dah dikuasai syaitan macam-macam pun sanggup dilakukan oleh orang yang macam tu termasuklah dengan cara yang halusss. Jadi berhati-hatilah di mana kita berada =)


2 comments:

ainraus said...

sian tunang emiey. ain pulak yg takut. semoga baik2 je eh sayang?

Aida Azryn said...

baik~ saya ingat pesanan cikgu emiey.. >.< btw, ryan dah ada awek ke belom? eh? haha.. kbai! =__=