Yeay! esok sekolah

As salam....

Tetibe je post pasal nak sekolah kan.  Dah lama tak update blog, sesungguhnya hati ini sangat rindukan blog ni serta nak melawat blog kawan-kawan.  Tak pe sebab ada seminggu je lagi untuk habis praktikal dan pensyarah pun dah habis observe.  Jadi, hati ni rasa lega sangat-sangat hinggalah terhasilnya entri ni.

Kenapa yer masa praktikal susah sangat nak update entri? ermm..meh aku jawab, mungkin sebab tak tenang selagi ade keje yang belum siap.  Takpela ini dah final praktikal tinggal program internship je sebulan lagi lepas habis belajar dan posting! tak sabar nak kerja sebab dah bosan belajar #bulehpulakk =.='

Cahaya tak bape stabil, huhu...situ sini..eh, tak kisahla..nak tayang jugakk. Ini gambar saje2 pakai shawl satin..kalau pergi sekolah, asyik pakai tudung instant jer sebab nak cepat. tettt! *ntah pukul berapa la bangun nih =.='


owh ya...esok aku kena pergi sekolah. Jadi sebagai guru yang baik, jom sorak..yeayyy!


Ini kad jemputan kawin..ehs, belum lagikk..ehehe, ini salah satu bahagian brosur yang aku buat untuk sambutan hari jadi prasekolah.  Ada aktiviti best bersama pulak dengan guru pembimbing yang super happening.  Semoga aktiviti akan berjalan lancar ^___^'

2 comments:

ainraus said...

cantik!

syanur said...

waaaa... cikgu pra ek?? belajar kat mana dulu.. selamat menjadi tunangan org!!