pulang ke tempat asal. ahh! not now :P

As salam...

Semalam balik maktab kejap.  Iyer, pulang ke tempat asal, yang beralamat bangunan puncak tinggi, letak aku tingkat 2.  Okey fine, bersyukur la sebab sem ni dah turun ke tingkat dua, kalau sem lepas tingkat tiga, sem yang lepas-lepas pun di bangunan lama tingkat tiga jugak..ala, lagi relaksss =.='

Baiklah, sekarang tingkat bangunan mahupun tingkat mangkuk bukan yang menjadi isu keutamaan di sini.  Tetapi...ini..

ini hanya view yang di snap dari kamera..kat dalam lagi banyak tuu.  Ini yang penat nak mengangkat ke tingkat dua =.='

Selamatlah bergerak viva ni ke destinasi.  turun naik turun naik turun naik turun naik tangga baru siap.  Yup, 4x kali turun naik, kesian lemak jatuh menitik-nitik >,<'


p/s :  minggu ni last praktikal, tak sanggup nak say baibai to guru-guru serta jiran yang sangat baik.

3 comments:

Wanieys said...

banyaknya barang.....kena sewa lori kalau banyak cam tu hehehe

Mr. Z dan Mis N said...

xpe last praktikum n t ada internship lak....relax je ngajar time internship..hehehehe
http://zubir5588.blogspot.com/2012/04/hanya-daftar-dan-volkswagen-golf-tsi.html

Miss Zetty ♥ said...

hey..stdy dkt mne n ambik course pe??anyway i da follow blog u..follow me back if u dint mind..exchange !