Comel-comel di hati ambe

As salam...

Di pagi yang indah lagi best! sebab cuti..mohon izinkan aku untuk berjiwang-jiwangan di angin lalu..cehh :P

Dengan terupdate nyer blog ini, ingin sekali aku tunjukkan sebuah video wajah-wajah kesayangan ambe sekarang.  Semuanya comel-comel..terhangat di pasaran. ooopss, ingat jual barang ke hape, ehehe..


Korang wajib tengok tau, budak-budak ni sangat comel =)



the last thing ni memang jiwang. sangat!

minggu lepas buat tema hobi, jadi ajar budak-budak buat layang=layang kertas ni.  Ini layang-layang cikgu, nak berangan macam dalam citer Ombak Rindu pulak.   Kannn..terukir di langit..kau dan aku pasti bahagia <--- cobaan merosakkan lagu Yuna =.='

okey la,yang awak semua buat lagi cantik daripada cikgu =)


8 comments:

Cikgu Fikri said...

COMEL!!!!!
fiq pun suka kalau tgk budak2 comel cm tu..huhuhuh :)

kinn said...

comel aje budak-budak tu. ;)

Ezy Chiaki said...

alahai comelnye..
hihikk

sugar2 kapas strawberry said...

bestnya jadi cikgu !!

chocolate.aholic said...

alolo cumel...folow u~^^

Hotz Mumma said...

salam perkenalan..
ala comel nyer budak2 ni...(^_^)
jgn lupa singgah blg HM plak..

www.azrulin.blogspot.com

Aida Azryn said...

memang comel pon. lagi2 cikgu depa... hihi. <3 ;D

h A n Y S said...

comeeel je bebudak ni~ ^^