HB my superhero =)

As salam...

Hari ni 10 Februari, adalah hari istimewa untuk si dia.   Penat dok menanti pukul 12 supaya dapat jadik yang pertama, dan misi itu berjaya! 

Sempat nyanyikan lagu Selamat Hari Jadi dan wish banyak-banyak semua perkara baik untuk si dia =)

cover depan mini album LOVE STORY untuk kesayanganku =)
page dalam dh penuh, kt depan ni je tengah tunggu idea menarik sikit coming.  So, memandangkan aku sangat penat hari ni, tambah pulak kena buat 'bahan bantu mengajar tambahan' malam ni. i must to sleep sleep dulu la =)


pssst : doakan untuk kebahagiaan kami yer. terima kasih >_<'

12 comments:

nuruashia said...

happy birthday for ur superhero :)

Fay said...

happy birthday gak..hehehe.. =)

zuk zuhaiza said...

heppy birthday super hero emiysandra. eheee.

nabByla said...

happy birthday utk dia. hehe..

zulhilmi tempoyak said...

happy birthday hubby... :p

Titisan Hujan said...

waaa..nice you

liyana said...

kreatifnye buat sndri...hehe

liyana said...

kreatifnye die..buat sdiri..hehe

Hans said...

selamat hari lahir untuk beliau :-)


P/S : Nak Minta Tolong Bantu Hans Menang iPad 2

http://hanspunyablog.blogspot.com/2012/02/pusingan-akhir-contest-gadget-impian.html

Awie Omar said...

Baru Folo sini. Menarik jugak blog ni. Keep blogging k!
Jemput la baca entriku ini
http://awieomar.blogspot.com/2011/04/10-perkara-berkaitan-dengan-biru.html

cik helena said...

dulu kan kte nak wat camtu nak jadik org pes yang wish bday.tp bila kte call dia tak angkat sebab dah tido T__T

Direktori Internet Malaysia said...

good looking superhero =)