tahniah!!!

As salam...

Malam ni menambah kenangan gembira kepada aku dan classmates yang lain sebab gambar yang kitorang pertandingkan sempena Minggu Buka Mata Celik Mata : Mengimbau dan Mengambil Iktibar dari Kehidupan Umat Islam di Palestin telah menang!!


Meskipun menang tempat kedua, ofkos la eksaited sebab gambar ni dihasilkan daripada sokongan serta penglibatan yang padu seperti dadu yang bukan pudu raya :P

The photographer..Laily Agus!
ehem ehem..apakah perasaan anda??  to be continue =.='

 tangan dalam gambar kat atas tu menggunakan tangan-tangan inilah

apalagi, masa meraikan kemenangan la..
gambar ini harus diedit SUPER mabeles bagi menyembunyikan apa yang patut ;)


p/s : suke update apa-apa jua berkenaan dengan classmates, sebab nak ingat sampai tua zaman muda-mudi yang best bersama diorang!! More stories here ataupun boleh klik link-link di sidebar sebelah ni =)

5 comments:

Cikgu Fikri said...

Wah....
terbaik seh gmbr tu...
tahniah kak........ :)

iDa said...

kenangan yg terindah kn?hihiihihi

Puan Besar Shag Yahaya said...

Gambar tu memang chun habis lah. Bukan stakat cantik tapi ada mesej ;))

TAHNIAH sayam :D

Apik Pehe said...

yeahhh..mabelesss..bak sini sikit

grosir busana muslim said...

tulisan yang baik untuk di simak,,nice post