Ryan pindah rumahhh

As salam...

Ambik masa sekejap mengupdate blog tersayang ni.  Cuti raya cina selama seminggu cukup terisi dengan pelbagai aktiviti menarik.  Sudah tentu yang paling menarik adalah perkahwinan, pertunangan dan surprise birthday dot dot dot.....! Nanti akan diupdate beserta gambar sebab sekarang tengah sibuk dengan persiapan untuk praktikal dan akan melapor diri pada 30 Januari nanti, esok laaa >_<"

Okey, meh nak citer pasal Ryan si kure-kure tecik ambe ni.  Semalam si Ryan ni dah pindah rumah.  Asyik merangkak ke hulu ke hilir dalam rumah sewa ni. Ryan yang sudah tentu bawak tuannya ini..eh terbalik pulekk..tuannya yang sudah tentu bawa Ryan ni.   Dipendekkan story..aku dah selamat berpindah ke rumah sewa.  Jadi semalam bagai nak tercabut pinggang <---hiperbola uh :P dok angkat dan mengemas barang.  Alhamdulillah, semua dah selesai tinggal untuk buat beberapa persiapan ke sekolah tempat berpraktikal ni jer.


gambar ni re-upload balik sebab takde gambar nak tayang, semuanya gambar-gambar dalam kamera dan belum di transfer..kebizian sangat mek ni =.-' 
psst..Ryan dah gemok a.k.a besar, semua kawan-kawan terkejut tengok Ryan yang cepat membesar ni :D


p/s : Setinggi-tinggi penghargaan kepada yang tersayang sebab sudi menolong pindah barang semalam dan praktikal fasa III, the last practical be nice to me ^_^

8 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

selamat praktikal syg...jaga ryan baik2 tau. biar domok lagi..hik3

twinkle twinkle said...

TERINGIN nak ade binatang pelihara jugakk -.-

N'yue said...

peminat kura2 jgk erk...huhu jumpe gengs la kita..tp nyue suka kura2 patung je...y hidup xsuka ..he3

N'yue said...

http://nyueyien.blogspot.com/ sudi follow nyue plak erk..huhuu

N'yue said...

assalamualikum..ad org x??
nty jemput la ke umah kita..tgk si bucuk kita..kwn ryan..he3

Aida Azryn said...

hai! nama saya ryan.. (tetiba je) haha. :p

Ali Power said...

len kali kol r superman tolong pindahkan barang.hee

nabByla said...

bestnyee ryan ada rumah baru. :)