tak nak tengok Ombak Rindu

As salam....

Baru balik mengurut, ingat nak terus fokus pada buku.  Tapi, teringat kat blog.  Aci tak nak update kejap, sat je. hee, aci dop aci..dah update pon :P

Sekarang sibuk yer dok citer pasal Ombak Rindu.  Urmmm..bukanlah hobi aku menonton wayang ni, bukan...tapi entah camne tetiba jadi hobi lak. errr =.='  Buat masa ni kalau nak tonton wayang memang tak boleh sebab kat Kelantan takde wayang. yup, takde.

Lepas beberapa filem ni ditayangkan, macam-macam pandangan yang aku boleh baca baik di blog mahupun facebook.  Ada yang positif dan negatif, itu yang makin aku nak tengok tuu tapi pasrah je la kan.  So, ape lak pendapat korang nak luah kat sini.  Jangan lak nak komen bikin aku jeles, sesungguhnya bersama keluarga adalah saat terindah dalam hidup #pulekkk :P


dok ulang dengar lagu ni :D

p/s : paling aku nak tengok adalah Lisa Surihani yang membawa watak antagonis. tetap comel =). Sory, tak tahu apa dah jadi pada tajuk entri.ehehe :D
mood : ribut taufan rinduu

7 comments:

Cikgu Fikri said...

kak..
kak klate xder panggung ker?
tgk kt ganu jerk lah...
xpun, tunggu balik mktb..
mesti ada yang downlod..
huhuhuh :)

























































psssssst: Wakaf Che Yeh bukan ada panggung wayang ker? huuhuh.....gurau jerk... :)

emieysandra said...

GRRR! kamoo ni fiq :P

mohd ridwan said...

Wah,blog emieysandra dah bertambah comel sejak last lawat masa bulan 4 aritu~gud2...

chEntA said...

takpe..tgu keluar dkt astro 1st ataupun tggu kwn2 downlload..dpt tgk jgk..kan?

nabByla said...

bella dah pegi tgk dah citer nie. bella gelak jew dlm citer nie. tapi ada yg kata citer nie sdh. hm ntahla.

enyheartsdiamond said...

kat tempat eny pun takde wayang.. sedih :|

btw, eny suka lagu ombak rindu nyanyian adira dan hafiz.. benar2 menyentuh kalbu :)

kechixx said...

donlot dear;)