saya nak jadi puteri awakkk

As salam....

Aku suke berangan, dulu masa kecik-kecik suke berangan jadi puteri.  Kalau main pondok-pondok, nak jugak jadi puteri..nak jadi puteri jugak, walaupun ada anak yang puteri jugakkk =.='  Lama-lama bila dah besar sikit, ma pun bagitahu yang maksud nama aku Amirah adalah  ketua puteri.  Kembang semangkuk la time tuuu kann, hikkss.

 
cer tengok kesan hidung kembang. uhuk3.  tapi kan...tapi kan...saya nak jadi puteri awakkk, cukuplaaa  >__<"

Pagi tadi, temankan ma dan makcik pergi kedai beli perabot, my kazen nak kawin.  My kazen tu baru berumor 19tahun.  Bila masuk kedai tu, ofkos la terjalin kemesraan dengan taukey kedai cina tu.  Taukey tu asyik tengok aku je, "nak pilih katil mane ni mek??" tengok aku..."nak pilih almari mana ni mek?" tengok aku lagiiii. haihh.  Bila ma betulkan, die siap mengusik aku lagi. haiihh, bakal pengantin la yang patut kena usik >____<"   Tapi kan yang best, sempena Krismas ni die bagi diskaun kaw kaw..Mekasih la auntie!


p/s : di mukabuku hari ni, asyik berkait dengan kawin je, harap teman-teman tak salah faham, aku cume eksaited nak dapat sepupu baru yang jugakk teman sepermainan dulu, ajaib kan cinta.  Moga jodoh mereka berpanjangan kelak, amiin.

11 comments:

caliph shuriken said...

owh, ketua puteri rupanya, hikk...

qlah said...

hi puteri... hihi . aku masa kecik - kecik main masak - masak je,..


P/S: SLAAM KENAL YE..

Aida Azryn said...

hai puteri emiey.. >.<

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh klu adik akak kawen akak nak usik habis2 sampai emiey merah muka..haha

Woofer Storm said...

tu petanda nak kwin tu,,serius ni..

#kwin cepat!!hehe

zOeY zAu YaH said...

syok kan bila ada org terdekat nk kawen..hihi

Cikgu Fikri said...

wah..
baru 19 dh kawhwin?
akak bler lg?
uhhuhuh :)

eRza farEeha said...

da akhir2 taun kn..musim org kawen..ahahaha..mmg kawin je la topiknye..

Titisan Hujan said...

aiii..time puteri bila plak??keh keh

emieysandra said...

sume tu percaturan Ilahi..puteri ni hanya berserah, nti smpai masa Kak LM boleh la mengusik =)

CIK TOM said...

maybe petanda pasni turn emiey plk kawin..