menghitung hari-hari bahagia :P

As salam....

 tempat terbaekk mengira detik-detik dalam hari hari terakhir cuti ni. 
tengok la, punyer susah nak atur ayat. ehehe =)


Cuti dah nak berakhir.  Cuti bagi sesiapa pun indah, tapi kalau lama-lama memang akan membosankan sebab kita ni manusia yang bukan robot untuk di-set supaya duduk je kan.   Jadi, aku pun dalam dilema nak gembira ke tidak untuk hari-hari terakhir cuti ni.  Tapi bila memikirkan setahun je lagi untuk meneruskan perjuangan belajar di kampus tercintaaaa maka hati ini dihappy-happy kan jua.  Makin cepat masa berlalu makin cepat masa yang ditunggu akan tamat, tol tak?  Walau apepun, kena la get ready dengan ujian serta liku-liku yang akan dihadapi.  Ya Allah..moga aku tabah mengharungi semua tu =)


p/s : kejayaan hanyalah sebagai ukuran dalam mengharungi rencana hidup ini ^_^

4 comments:

chEntA said...

moga kita sama-sama berjaya mengharungi tahun akhir di institut masing-masing..^_^

Cik Ila said...

Insyallah..semoga tabah! ;)

najihah sahami said...

Lps ni kmbali kerja la kn..hehe.jgn mls2..

twinkle twinkle said...

huhuu tahu xpe,,tmbh2 bg lepasan spm mcm mira ni -.-