kesayanganku dicurik :(

As salam....

Kebiasaannya kalau balik kampung mesti jumpe Anis dan Sucee.  Kesayanganku.  Tapi kali ni, diorang tak de.  Mane diorang? mane? mane? Owh..rupenya sebaik je cuti sekolah diorang pun bercuti jugak.  


Haishh....dan orang dalam gambar kat bawah ni pulak yang leh sedap-sedap dok tium peluk Anis. jeles jeles! 


 
meet my little cousins. yup! dua-dua di atas tu.  Manis kan manis macam kak ngahnya ni ler. err =.='


 Dalam gambar kat atas tu, sepupuku jugak.. Mira Amelia, cantik seindah namanya.
 
 dulu Anis dengan kak ngah =)


baru-baru ni die dengan jayanya telah mempostkan entri yang mengandungi kesayanganku dan nenek kitorang, itu yang jeles tu.  So, korang leh visit her blog kt sini =)
 


Tengok...si Anis yang pandai posing ni.  Kat belakang tu my little bro, Akif.  Petang tadi gaduh dengan die, sampai ke malam die merajuk ngan aku.  haha, inilah kerjanya dok rumah, gaduh ngan adik tapi ianya satu kenangan kan =)


p/s : i love my family!!

5 comments:

Hans said...

hohoho
cuti sekolah memang hari menyeronokkan bagi diorang
ekekekek

http://hanspunyablog.blogspot.com/2011/12/review-filem-ombak-rindu.html

abah khalisha said...

Pandai betul budak-budak ni beraksi depan kemera ya
Perkara yang Biasa Dilakukan oleh Perempuan Bila Putus Cinta

YOUsoF said...

Me too. Budak kecik dah boleh dikira terapi penghilang stress untuk kita kan.. ;)


Anis, comel dan bergaya.. hehe

Aida Azryn said...

amboi gugurl yg pakai baju pepel tu pose kemain.. ;D

nabByla said...

comelnya.. budak2 skunk mmg pndai posing. kalah kite yg dah dewasa nie.