Kelas. apa dah jadi? =.='

As salam...

Dah lama tak pergi kelas, hari ni pagi-pagi lagi bangun bersiap untuk ke kelas.  Kelas ape? KELAS BUAT LESEN!! =)

Perasaan teruja masih ada bercampur baur dengan rasa lapar dan lemah badan.  Mungkin otak, mata, tangan iaitu organ-organ yang digunakan dalam aktviti kelas terkejut sebab dah lama tak pergi kelas. Ouchhh.  Yang sebetulnya keadaan cuaca sekarang yang bikin aku demam kembali T_T 


cube berpenampilan seringkas mungkin : cardigan, tudung sarung & t-shirt pink (dalam pic tak nampak ) & jeans.


Seperti yang aku update kat status fb, aku jenis takde kemahiran mendengar tanpa berbuat apa-apa. jenis cepat bosan, maka muka buku  menjadi tempat melepaskan kebosanan.  Cewwaah!..Tambahan lak, aku sorang sorang je..lagi la bosan kan. Cewwaah lagik dengan ayat skima ni =.='  Rasanya hari ni adalah hari paling  banyak aku update status fb =)


p/s :  hajat hati nak siapkan menjahit manik pada lengan baju kurung, tapi badan ase lemah ni :(

7 comments:

cikgu ainura said...

akq pon dulu.. masa masuk kelas nie.. mmg rasa bosan sgt2....

nabByla said...

rajinnya jahit manik kat baju ek? hehee...

ada new entry! jom sggh. ;)

Citarasa Rinduan said...

kamu mmg sangat comel.

good moring sayang.. dan.. thanks sebab singgah ke rumah kak, masa tu kak dah tak sedar langsung..
hehehhe

selamat menglesenkan diri

apik pehe said...

hahaha..mek ni gak eh

Aida Azryn said...

jaga diri leklok! hope cepat sembuh.. :)

SyedGraphiX said...

hahaha. boleh bkak fb ye time kelas. best lah XD

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh akak dah lama tak jahit2 manik ni adik