hijau tenang

As salam...

Agak lama jugak menghadap lappy ni, bukak facebook..cari bahan berkenaan prasekolah sikit, tak terpikir langsung nak update blog, huh..memang rasa nak sekeh-sekeh kepala sendiri ni tapi apakan daya kalau sakit aku jugak yang kena tanggung nanti =.="

Ingatkan xde cerita nak di story mory kat sini, tapi rupenyer ade..geram gak kat diri sendiri yang telah mengabaikan blog sendiri ni >.<"  Okey..okey..meh nak story, zaaassssssssssss!


ceritanya yang dipendekkan, aku selamat berbahagia bercuti di Gunung Kinabalu Santubung...=.=" okey2, tipu..ini kawasan sawah dekat ngan rumah aku.  Cantik kan, pemandangan hijau di kampungku yang sungguh tenang. 

pergi mana-mana pasti takkan tinggalkan si Ryan ni...tengok, badan iyer dah besar, tengoklah tangannyer tuu, Ryan pun dah pandai tunjuk perasaan sekarang ni.  Okey2, next entri aku akan cerita pasal Ryan ni pulakk.  Abaikan yer muke gadis kampung yang sememeh je ni :P


p/s : teringin nak edit-edit touch up blog tapi masa, line tenet, kebizian yang tak mengizinkan..takpela paling kurang pun nak tukar header je la nanti =)

5 comments:

Cikgu Fikri said...

wah..
bila nmpk pmndgn hijau cmtu, tetiba tringat plak kat citer ombak rindu...
huhuhhu...
-_-`

iszieylyanziy said...

wah,,cantiknyaaa sawah

Puteri Iqa Izyan said...

wahhh.. cantik la pemandangan tu. hijau je mate tengok. ^_^

nabByla said...

cantik permandangan...


new entry... dah tahu belum citer tue? huhu..

Aida Azryn said...

haha. aida dok ingat nak tukar header. tapi sampai skrg xtukar2 lagi. adeh. >.<