Doa menghadapi peperiksaan.

As salam...

Sebelum tidur, sempat lagi aku menjenguk ke blog.  Yela, kalau nak study 24jam memang tak la kan..ehehe.  Sedang dok melawat ke beberapa profile facebook member, terjumpa link yang dikongsi mengenai doa menghadapi peperiksaan.  Jadi, benda baik dan sangat berguna ini nak aku kongsikan bersama kat sini. 





p/s : Kalau gambar tak berapa nak jelas, boleh la klik link tu..ade banyak lagi doa-doa yang berkaitan.  Gudluck pada semua yang nak menduduki peperiksaan.  Semoge kita dipermudahkan urusan dengan izinNya  :)

6 comments:

Cikgu Fikri said...

nice sharing kak :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

good luck adikku syg

iDa said...

alhamdulillah,jumpa jugak doa ni..terima kasih cikgu mira yg cantik......

sugar2 kapas strawberry said...

bgs emy bgs :) good job

Cikgu Diana said...

Salam. Terima kasih atas perkongsian. Mohon izin untuk kongsikan di blog.

Anonymous said...

salam, minta izin nak print doa nya ye..bukan untuk post di blog..jzkk :)